DziadBorowy napisał(a): minister zostałby zawieszony do czasu zbadania zarzutów.
Nie wiem czy media niereżimowe jakoś informują o sprawie Macierewicza, ale to, że media reżimowe tego nie robią jest dla mnie zrozumiałe, tak jak oczywiste jest dla mnie, że Nadprezes doskonale zdaje sobie sprawę z powiązań i afiliacji Macierewicza i gdyby mu przeszkadzały, Macierewicz w życiu nie zostałby ministrem obrony.
Swoją szosą, dzisiaj rano w radiu usłyszałem wypowiedź doradcy funkcjonariusza PiS zajmującego obecnie stanowisko prezydenta Polski, że książka Piątka nie przedstawia żadnych realnych, udokumentowanych zarzutów (sformułowanie chyba było inne, ale taki był sens). Sądzę, że to wyjaśnia kwestię stanowiska funkcjonariuszy PiS wobec Macierewicza.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd