Żarłak napisał
Czyli nic na temat nauczania nierozwodnionej historii, tylko sporo przymiotników o PiSie. Tożsamość narodowa to w obecnej Europie cenny towar, oczywiście jak dla kogo.
Konfabulacja, niczego takiego nie napisałem. Nie drążę z czego owa przypadłość wynika.
Nie, bo nie i tak uważam. Podeprzeć swoje wywody czymś, za trudno pomyśleć. Ok, nie narzucam się.
Sam więc rozumiesz, że można wrócić do dyskusji za parę lat.
Cytat:Przejrzałem. Zmiana dotyczy osób uczących się przedmiotów przyrodniczych w rozszerzonym zakresie. Nie wiem jak to wyszło w praktyce, co najmniej jeden rocznik ukończył liceum z tą reformą (więc niech się wypowie na forum), ale nie uważam, że jest to niekorzystna zmiana.
(...)
Żeby ten wspaniały PiS odważył się przeprowadzić takie konsultacje jak powyżej... (niekoniecznie w sprawie dotyczących edukacji, ale jakiejkolwiek - oczywiście najlepiej byłoby w każdej) Doczekamy się tego? Chyba nie, bo PiS "wszystko wie najlepiej", a poza tym nie ma czasu do stracenia, więc muszą zrewolucjonizować wszystkie dziedziny nieważne jakim kosztem dla ludzi.Dla porównania PiS przeprowadził swoją reformę w ciągu jednego roku nie konsultując jej z nikim - to jest odbudowa państwa wg PiS.
Czyli nic na temat nauczania nierozwodnionej historii, tylko sporo przymiotników o PiSie. Tożsamość narodowa to w obecnej Europie cenny towar, oczywiście jak dla kogo.
Cytat:Publikacje CBOS się tobie nie podobają to jakie źródła mam cytować? Bredzisz odnośnie kwestii, która się tobie nie podoba, bo masz wyraźnie napisane kogo uznana za A czy B, ale ty wolisz napisać, że to wyniki na tej podstawie są fałszywe.
Konfabulacja, niczego takiego nie napisałem. Nie drążę z czego owa przypadłość wynika.
Cytat:Do czego mam tobie podawać źródła - do twoich argumentów? Czy do procesów myślowych w moim mózgu? Udany jesteś!
Nie, bo nie i tak uważam. Podeprzeć swoje wywody czymś, za trudno pomyśleć. Ok, nie narzucam się.
Cytat: Pełna ocena skutków wprowadzanych zmian będzie możliwa za kilka lat, dlatego jestem powściągliwy w ocenach krótkoterminowych pozytywnych efektów.
Sam więc rozumiesz, że można wrócić do dyskusji za parę lat.

![[Obrazek: szczerbol2.gif]](https://ateista.pl/images/smilies/szczerbol2.gif)