Ja właśnie byłem pod pozytywnym wrażeniem Legend Polskich, nawet się tam nawiązanie do Wiedźmina znalazło, jak w Bazyliszku główna postać zdzieliła tytułowego stwora lustrem w łeb
Szukam takich rzeczy i bardzo mnie cieszy, jeśli całość jest dość solidna i jeszcze są takie smaczki.
Co mnie jeszcze uderza, to fakt, że poziom efektów specjalnych jest tam naprawdę na bardzo przyzwoitym poziomie. Moja pierwsza myśl, trochę wstyd przyznać, "jak nie polskie", jeśli idzie o polską kinematografię. A nie ma się co oszukiwać, dobry film fantasy (czy sci-fi przy okazji) trudno zrobić bez przekonującego CGI.
Też bym chętnie poznał obsadę, ogólnie brak informacji na temat produkcji trochę martwi.
Szukam takich rzeczy i bardzo mnie cieszy, jeśli całość jest dość solidna i jeszcze są takie smaczki.Co mnie jeszcze uderza, to fakt, że poziom efektów specjalnych jest tam naprawdę na bardzo przyzwoitym poziomie. Moja pierwsza myśl, trochę wstyd przyznać, "jak nie polskie", jeśli idzie o polską kinematografię. A nie ma się co oszukiwać, dobry film fantasy (czy sci-fi przy okazji) trudno zrobić bez przekonującego CGI.
Też bym chętnie poznał obsadę, ogólnie brak informacji na temat produkcji trochę martwi.