Cytat:Rozumiem, że w ramach cięcia kosztów podjęto też decyzję o zaprzestaniu kupna srajtaśmy i mydła?Bardzo prawdopodobne, w końcu żyjemy w libkowskim "tanim państwie".
Cytat:Lepiej wprowadzić zajebisty państwowy mechanizm pt. "płać ZUS 20 lat, a potem czekaj kurwo swoje 5 lat w kolejce zanim zaczniemy leczyć twojego raka, a jak nie zdążymy, to w sumie i dobrze, bo twoje składki przepadną na naszą korzyść, a kiedy zemrzesz, to twoje dzieci chuja dostaną."
Tak, to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż moje straszne pierdolenie.
Pierdolisz jak potłuczony, akurat rak jest traktowany bardzo priorytetowo, w mojej rodzinie znam dobrze 4 przypadki osób chorujących na raka (glejak, rak płuc, rak żołądka, rak skóry) i po jego wykryciu nie było problemu z podjęciem leczenia. Niestety samo wykrycie nastąpiło zbyt późno lub leczenie nie dało skutku lub nie zostało podjęte, więc mam jedną babcię, dziadka i wujka mniej (rak skóry jak na razie został skutecznie wyleczony). Ale nie było jakiegoś czekania w kolejkach w NFZ, nie przy takiej chorobie. A jak Ci się to nie podoba, to proponuję w podskokach wypierdalać do USA, twój przyszły dług medyczny już radośnie na ciebie czeka.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.