Białogłowa,
Lejesz miód na moje serce.
Jeśli chodzi o aktualne empoi Żebrowskiego, może być świadomą kreacją aktora pragnącego zerwać z przesłodzonym wizerunkiem amanta(z którym skądinąd było mu bardzo do twarzy).
Tak czy owak, Michała możemy skreślić - na pewno szefowie Netflixa nie wezmą jego osoby pod uwagę. Na moją intuicję, obsada serialu będzie w znacznym stopniu anonimowa - to wynika z reguł ekonomii.
A może i dobrze? Niech nas młodzi i nieopatrzeni aktorzy zaskoczą. Jeśli odtwórca Geralta przyjrzy się postaci granej przez Żebrowskiego i coś sobie z niej przywłaszczy, to już będzie ogromny sukces.
Pod Twoją oceną muzyki do polskiego serialu podpisuję się wszystkimi kończynami i niech nam gra wiecznie:
Nie pokonasz miłości - Ciechowski i Gawliński
Wiedźmin - końcowe piosenki
Cytat: On ma przecież dopiero 45 lat i starzeje się bardzo przyzwoicie.Dopiero 45.
Lejesz miód na moje serce.
Jeśli chodzi o aktualne empoi Żebrowskiego, może być świadomą kreacją aktora pragnącego zerwać z przesłodzonym wizerunkiem amanta(z którym skądinąd było mu bardzo do twarzy).
Cytat:Jak się okazuje, i czego do tej pory nie byłam świadoma, Żebrowski jako wiedźmin ma calkiem sporo zwolennikowA to prawdziwie miłe zaskoczenie i niespodzianka. Tym milsza, że w pełni zgodna z moją oceną tamtej ekranizacji, którą pomimo powszechnego wieszania na niej psów w jakiś sposób lubiłem. Pomimo jej siermiężności a właśnie dla kreacji Żebrowskiego.Jestem zdecydowanie tego samego zdania, co autor pierwszej cytowanej wypowiedzi:
Cytat: napisał(a):In particular, I think Zebrowski does a great job as Geralt, and the Geralt I picture when reading is much closer to his portrayal than CDPR's.Cytat: napisał(a):The Geralt is very spot on, imho and the feeling/mood is endearingCytat: napisał(a):I do like this actor as Geralt. I think it also helps that he looks like a Geralt. I don't mind watching it despite the hate is gets. It feels like Witcher to me.
Tak czy owak, Michała możemy skreślić - na pewno szefowie Netflixa nie wezmą jego osoby pod uwagę. Na moją intuicję, obsada serialu będzie w znacznym stopniu anonimowa - to wynika z reguł ekonomii.
A może i dobrze? Niech nas młodzi i nieopatrzeni aktorzy zaskoczą. Jeśli odtwórca Geralta przyjrzy się postaci granej przez Żebrowskiego i coś sobie z niej przywłaszczy, to już będzie ogromny sukces.
Pod Twoją oceną muzyki do polskiego serialu podpisuję się wszystkimi kończynami i niech nam gra wiecznie:
Nie pokonasz miłości - Ciechowski i Gawliński
Wiedźmin - końcowe piosenki

![[Obrazek: wink.gif]](https://ateista.pl/images/smilies/wink.gif)