Nie spodziewałam się znaleźć "Botoksu" w ambitnych filmach
Mam na temat tego filmu jak najgorsze zdanie, totalnie odradzam.
Za to z faktycznie ambitniejszych filmów bardzo polecam "Najlepszy" z Jakubem Gierszałem w roli głównej. Trochę się obawiałam tego filmu, bo to nie jest łatwy temat (historia Jerzego Górskiego, który wyszedł z głębokiego uzależnienia od narkotyków i został mistrzem świata w Iron Manie - gdyby ktoś nie wiedział). Cięzko jest opowiedzieć taką historię, żeby nie dramatyzować, nie koloryzować albo nie ptrzeć się o kicz. W "Najlepszym" się to udało, i po "Botoksie" ten film przywraca wiarę w polskie kino
Mam na temat tego filmu jak najgorsze zdanie, totalnie odradzam. Za to z faktycznie ambitniejszych filmów bardzo polecam "Najlepszy" z Jakubem Gierszałem w roli głównej. Trochę się obawiałam tego filmu, bo to nie jest łatwy temat (historia Jerzego Górskiego, który wyszedł z głębokiego uzależnienia od narkotyków i został mistrzem świata w Iron Manie - gdyby ktoś nie wiedział). Cięzko jest opowiedzieć taką historię, żeby nie dramatyzować, nie koloryzować albo nie ptrzeć się o kicz. W "Najlepszym" się to udało, i po "Botoksie" ten film przywraca wiarę w polskie kino