To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Papież Franciszek: poznałem w życiu wielu dobrych marksistów
Jaques napisał(a):  Ale nie boję się ludzi uciekających przed wojną. Tylko im współczuję i chciałbym pomóc. A gdyby nas to spotkało, chciałbym by inne narody nam pomogły.

Na przykład w Syrii zniszczono wiele domów, całe miasta. Czy to dziwne, że ludzie tam żyjący szukają winnych i chcą odwetu?

No, trochę należy się bać allahów uciekających przed wojną. Niechaj przyjmują ich prywatnie ci, którzy tego chcą.
Może w końcu ktoś rozpęta wojnę w Polsce, - może allahy ? Wtenczas cały naród beztrosko ucieknie urządzać się np. do Francji

Załóżmy, że przyjmuję uchodźcę i udostępniam mu swój pokój w którym mieszkam wraz z opłaconymi na kredyt mediami, oraz swoją wypłatę 1100zł. 
Obstawiam, że którejś nocy delikwent by zwiał do lepszego świata, albo przykleił na stałe do bujanego fotela, żądając zdjęcia krzyża i wyrzucenia choinki.
Myślę, że ta metoda przyjmowania uchodźców do kilku Państw Europejskich na tych samych zasadach, nie jest w właściwa. 

Warto się jeszcze zastanowić czym lub kim Polska jest dla USA, skoro Polacy mają obowiązek posiadania wizy ?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Papież Franciszek: poznałem w życiu wielu dobrych marksistów - przez Yudas - 19.01.2018, 23:56

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości