Tak samo masz empiryczny dowód na to, że masz wrażenie istnienia tego forum i że pamiętasz, że zjadłeś dziś śniadanie. Tylko na codzień nie myślisz w taki sposób (co nie znaczy, że nie powinieneś a zwłaszcza na starość
).
Roan Shiran - nie wspominam o szczegółach bo wiem, że brzmią one dennie. Sam słysząc to uznałbym, że to ściema. Przecież niedawno to była także moja perspektywa. Po drugie wydaje mi się, że nie o to chodzi. Skoro cały świat wygląda tak, jakby Boga wcale nie było, albo w najlepszym razie zostawił kosmos samemu sobie jakieś 14 mld lat temu, to najwyraźniej jest to obojętne czy się w niego wierzy czy też nie. Dlatego nadal nie rozumiem nawracaczy, ani nie zamierzam być jednym z nich i nie bede tego rozwijał.
).Roan Shiran - nie wspominam o szczegółach bo wiem, że brzmią one dennie. Sam słysząc to uznałbym, że to ściema. Przecież niedawno to była także moja perspektywa. Po drugie wydaje mi się, że nie o to chodzi. Skoro cały świat wygląda tak, jakby Boga wcale nie było, albo w najlepszym razie zostawił kosmos samemu sobie jakieś 14 mld lat temu, to najwyraźniej jest to obojętne czy się w niego wierzy czy też nie. Dlatego nadal nie rozumiem nawracaczy, ani nie zamierzam być jednym z nich i nie bede tego rozwijał.
I hear the roar of big machine
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down