Kmat
Gladiator
Ps.
Popraw mnie, jeśli się mylę, ale o ile dobrze pamiętam, wspomniałeś w jednej z rozmów na tym forum, że twój syn studiował w Hiszpanii. Zapytałeś go może dlaczego nie robił tego w Polsce?
Świat się kończy Panie i Panowie – jak donosi RMF minister dobrozmiennego rządu Brudziński Joachim na Suwerena rękę podnosi i w swobodę zgromadzeń podstępnie uderza. Swoją drogą ciekawy jestem czy Smok Eustachy zamierzających dziś demonstrować pod ambasadą izraela narodowców również uzna za byłych ubeków i do opozycji kompradorskiej zaliczy.
Aktualizacja:
Wojewoda mazowiecki wydał decyzję o zakazie poruszania się w obszarze wokół placówki od 31 stycznia do 5 lutego i demonstracji narodowców przed ambasadą Izraela nie będzie. Ciekawe kiedy usłyszymy skandowanie "Jarek matole, twój rząd obalą kibole!" ?
Cytat:Zrezygnowała, czy została zrezygnowana?Można powiedzieć, że czując pismo nosem zrezygnowała zanim ktokolwiek zdążył z niej zrezygnować.
Gladiator
Cytat:Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Cały "rozwój cywilizacyjny" skończy się wraz z brakiem nowego pokolenia, pozostanie wówczas tylko degeneracja cywilizacyjna. Żeby zrobić się w perspektywie 30-40 lat w konia trzeba myśleć narzuconą kalką - siła robocza jest towarem, tak samo jak jabłka czy gaz.A co proponujesz w zamian? Odebrać paszporty, zamknąć granice i zmusić ludzi do tego by tyrali w pocie czoła za ułamek tego co zarobiliby gdzie indziej, albo stali w kolejkach po zasiłek?
Ps.
Popraw mnie, jeśli się mylę, ale o ile dobrze pamiętam, wspomniałeś w jednej z rozmów na tym forum, że twój syn studiował w Hiszpanii. Zapytałeś go może dlaczego nie robił tego w Polsce?
Świat się kończy Panie i Panowie – jak donosi RMF minister dobrozmiennego rządu Brudziński Joachim na Suwerena rękę podnosi i w swobodę zgromadzeń podstępnie uderza. Swoją drogą ciekawy jestem czy Smok Eustachy zamierzających dziś demonstrować pod ambasadą izraela narodowców również uzna za byłych ubeków i do opozycji kompradorskiej zaliczy.
Aktualizacja:
Wojewoda mazowiecki wydał decyzję o zakazie poruszania się w obszarze wokół placówki od 31 stycznia do 5 lutego i demonstracji narodowców przed ambasadą Izraela nie będzie. Ciekawe kiedy usłyszymy skandowanie "Jarek matole, twój rząd obalą kibole!" ?
O Lord, bless this thy hand grenade, that with it thou mayest blow thy enemies to tiny bits in thy mercy.