Lumberjack
Zmalezczyni
Cytat:Leżenie na plaży jest strasznie nudne.I to jest właśnie w leżeniu na plaży piękne – wreszcie się człowiek może porządnie ponudzić.
Zmalezczyni
Cytat:Osobiście w życiu nie pojechałabym nad polskie morze (chyba że w celu zwiedzania miast), bo nienawidzę leżeć na plaży, szczególnie gdy wokół mnie jest dużo ludzi. Hałas, brud, biegające dzieci, muzykaOraz parawany i ci obleśni, spoceni, brzuchaci faceci z owłosionymi klatami…
Cytat:dziękuję, postoję.A ja pobiegam po nadmorskich lasach, popływam w tej cholernie zimnej, zielonej wodzie, a nawet podrzemię na plaży przesypując leniwie przez palce najpiękniejszy piasek świata - oczywiście jak mi te moje hałaśliwe, biegające dzieci tylko pozwolą. Na pewno jednak nie będę narzekał. Powiem więcej - wakacji nad Bałtykiem nie zamieniłbym na żaden Egipt, Turcję, Chorwację, Grecję, czy Włochy.
Cytat:Nieprawdą jest natomiast, że nie można przyjemnych wakacji spędzić w Polsce za znacznie mniejsze pieniądze, niż kwoty podane w powyższych postach.Pewnie, że można – zwłaszcza, jeżeli podróżuje się samemu i nie ma się parcia na wygody. Tylko, że z dziećmi to jest już inna bajka…
O Lord, bless this thy hand grenade, that with it thou mayest blow thy enemies to tiny bits in thy mercy.