To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomógłby mi ktoś określić w jaką odmianę ateizmu/agnostycyzmu wyznaję ?
Na starcie, chciałbym serdecznie przywitać wszystkich. Jestem nowym na tym forum. Ostatnio koleżanka zapytała mnie: A w co ty tak właściwie wierzysz ? No i przyznam, że mnie to trochę zagięło bo nie umiałem jej w jednym prostym zdaniu wytłumaczyć. Dlatego zwracam się do was, pomoże mi ktoś przypisać mnie do jakieś odłamu ateizmu/agnostycyzmu należę ? Moje poglądy wyglądają mniej więcej tak: Nie utożsamiam się z żadną religią, uważam, że są to instytucje które wyłudzają pieniądze od ludzi i dają więcej złego niż dobrego. Twierdzę, że takie zjawisko jak Bóg istnieje, ale w trochę innym znaczeniu, bardziej jako czegoś czego nie możemy dostrzec. Co ukształtowało wszystkie te zaawansowane procesy ewolucji i natury. Nie wykluczam braku siły wyższej ale także jej nie potwierdzam. Bardziej skłaniam się w stronę istnienia takiej siły. To koniec moich "Wypocin" moglibyście mi pomóc mnie jakoś "przypisać" do jakiegoś odłamu ?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pomógłby mi ktoś określić w jaką odmianę ateizmu/agnostycyzmu wyznaję ? - przez V3ntu - 21.03.2018, 01:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości