znaLezczyni napisał(a):Proszę, skończ z manierą stylizowania się na pilastra. Pisz po ludzku, to jest po polsku, najlepiej bez błędów i w pierwszej osobie, jeśli piszesz o sobie lub w swoim imieniu. Stylizować ewentualnie można, jeśli się musi, kiedy posiadło się podstawową wiedzę o bezbłędnym pisaniu. Nie wcześniej. A i tak zazwyczaj wygląda to śmiesznie.
Będę pisał jak mi się podoba. Jak ci to nie odpowiada nie musisz że mną pisać. Jesteś w Internecie
Cytat:Nie z przysłówkami odprzymiotnikowymi w stopniu równym piszemy razem. Zazwyczaj nie czepiam się pojedynczych błędów, ale ty walisz ich tyle, że źle się czyta. Poćwicz ortografię, zainstaluj program sprawdzający pisownię i sprawdzaj posty po napisaniu a przed wysłaniem (po wysłaniu możesz jeszcze raz, dostępna jest opcja edycji, czasowa).
Kiepska próba deprecjonowania rozmówcy
Cytat:Cytuję. Może z cytatu coś zrozumiesz, skoro oryginał był nie do pojęcia
Nadal nie rozumiem jak to się odnosi do tego co napisałem? Bo Quinque pisał o wypuszczeniu NIELEGALNYCH IMIGRANTÓW do Europy, a nie tu cytat "do siebie"
Cytat:I słusznie. W linki się klika, otwiera się nowa strona, na niej zaś jakieś informacje. Informacje się czyta. Skoro taka prosta czynność jest zbyt absorbująca dla ciebie, proszę, oto cytat
kawaii 
Cytat:Pochodzący z Mali imigrant uratował życie czterolatka pozostawionego bez opieki. Francuzi okrzyknęli go bohaterem, a burmistrz Paryża obiecała pomoc w osiedleniu się we Francj
No i co z wiązku z tym? Czy ja coś wspominałem o zamachach czy złych ludziach? Nie. Wspominałem o NIELEGALNYCH imigrantach. Ktorzy nie mają prawa przebywać na terenie danego kraju w Europie. Już pomijając fakt że stwarzają potencjalne zagrożenie
Cytat:Co do linku do youtube, też z nim nie dyskutuj. Kliknij i obejrzyj, jeśli masz ochotę. Czy to też ci nie leży i mam opowiedzieć całą minutę treści?
!
Możesz. Już mówiłem ze dla zasady nie wchodzę w żadne linki(a już na pewno nie z gazety.Wyborczej). Tym bardziej bez żadnego komentarza