W sumie pójdę w sukurs i powiem czego pis nie zrobił i co powiedział, żeby się z tego niezrobienia wytłumaczyć
dziś sobie w trwamie u babci słuchałem ministra zero, który oświadczył, że choć wszyscy z poprzedniej koalicji są złodziejami, szpiegami i pospolitymi przestępcami, to nie można ich ścigać i karać (tak jak dziadek obiecał), ponieważ pod koniec swoich rządów uchwalili przepisy w myśl których wszystkie ich zbrodnie się przedawniły. A przedawnionych zbrodni, jak z pełną powagą powiedział zero, nie wolno ruszać, bo zabrania konstytucja.
...
DziadB.
dziś sobie w trwamie u babci słuchałem ministra zero, który oświadczył, że choć wszyscy z poprzedniej koalicji są złodziejami, szpiegami i pospolitymi przestępcami, to nie można ich ścigać i karać (tak jak dziadek obiecał), ponieważ pod koniec swoich rządów uchwalili przepisy w myśl których wszystkie ich zbrodnie się przedawniły. A przedawnionych zbrodni, jak z pełną powagą powiedział zero, nie wolno ruszać, bo zabrania konstytucja....
DziadB.
Cytat:Stwierdzam jednak, że kampania PO nie była taka głupia jak mi się wydawało. Memy na jej podstawie krążą nie tylko w internecie, dwa razy słyszałem przypadkowo jak ludzie żartowali na zasadzie "PIS wziął miliony, a coś tam coś tam". Co oznacza, że do świadomości społecznej kampania trafiła. Bo z jednej strony się nieco śmieją a z drugiej odnotowało im się w pamięci, że "PIS wziął".i co w tym dobrego? to nadal oznacza, że ludzie bardziej są podatni na memy i śmieszne obrazki z internetu, niż na własne procesy myślowe. Na dłuższą metę to Polakom jako narodowi wcale nie pomoże
I hear the roar of big machine
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down