Dwa Litry Wody napisał(a): No, to chyba musisz pana posła przeprosić za „kurwy i złodziei”
Niestety politycy od tylu lat pracowali sobie na opinię, że ta już raczej nie ulegnie zmianie

A Kosztowniaka i radomski PiS i tak nienawidzę niezależnie od afery korupcyjnej - to oni postawili to jebane głupie lotnisko, które wg najnowszych danych właśnie przyniosło 20 mln strat - zł http://radom.wyborcza.pl/radom/7,48201,2...estia.html
...a jakiś zasrany prezes nielatanego lotniska zgarnia 20 tysi miesięcznie...
Dwa Litry Wody napisał(a): oraz czynnie wspomóc w walce o prawdę i dobre imię.
Wolałbym skierować ich do wykonywania prawdziwej pracy. Brukarzom ciągle brakuje pomocników, a niektórym ludziom brakuje bąbelków na rączuniach.
Dwa Litry Wody napisał(a): Skoro poseł na sejm zapewnia cię w ulotce (dołączając do tego wyrazy szacunku), że jest uczciwy, winni są inni, a co złego to nie on, to przecież chyba nie kłamie, co nie? Duży uśmiech
Gawain napisał(a): Ale prawdy na podstawie oskarżeń i kontrargumentów nie dojdziesz. Skąd wiadomo jak było? A jak poseł mówi prawdę :-P Jak dla mnie to równie dobrze może być szczera prawda jak i kampania pomówień. Nie mam środków do weryfikacji tych twierdzeń, co najwyżej mogę się kierować zdroworozsądkowym rozumowaniem. Ale to o niczym nie przesądza.
Akurat znam masę ludzi z firmy budowlanej, o której mowa; pracowałem też na wielu budowach powiązanych z tą firmą i "tajemnicą poliszynela" jest załatwianie zleceń w zamian za przysługi typu wyremontowanie całego mieszkania lub położenie instalacji elektrycznej w domku jednorodzinnym etc. Tak przynajmniej robiły niektóre mniejsze firmy, które chciały zostać podwykonawcami Rosy. To wszystko sieć naczyń połączonych i tak szczerze - wcale by mnie nie zaskoczyło gdyby rzeczywiście Rosa dostawała od miasta zlecenia w zamian za jakieś korzyści dla wysoko postawionych urzędników miejskich.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać