kmat napisał(a): Na wszystko jest sposób. Tu wystarczy kawałek sznurka. Przy czym jest to sposób wysoce patriotyczny bo istotnie podnoszący średnie IQ w narodzie.
Dawno mi tak nikt nie przysłodził. Nic mnie tak nie podnosi na duchu, jak to, kiedy debil mi wytyka debilizm. Wówczas mam pewność, że jestem po dobrej stronie mocy.
Kiedy debile zaczną mi klaskać, to daj znać, będę musiała się sobie krytycznie przyjrzeć...
ZnaLezczyni
Cytat:Zmień w takim razie miejsce zamieszkania, skoro uważasz, że większość Polaków to debile. Znajdź taki z nie-debilami.
Myślenie, że większość zmieni się na tyle, by podzielać twoje (tu różne epitety, niekoniecznie pozytywne) poglądy i pomysły, to myślenie życzeniowe.
A o tym zdążyłaś już założyć nowy temat.
Z Tobą nie jest wcale tak źle jak myślisz. Jak myślisz, czemu tak za mną latasz? I czytasz mnie od deski do deski? Bo w otoczeniu robotów człowiek z krwi i kości wzbudza Twoje zainteresowanie. Przemawiam do Twoich uczuć. Przyciągam Cię i Cię zmieniam. Stwarzam Cię na moje podobieństwo. Jeszcze trochę, a zaczniesz gadać jak ja.
Juliusz Słowacki uczył się mowy od gwiazd i kwiatów, ZnaLezczyni od Pelikana.