gąska9999 napisał(a): Bert dał mi minusa za pupę i cycki od Maryi.
A co nie wolno pytać czy Maryja ma pupę i cycki i czy robi kupę w klozet oraz czy nie ma potrzeb seksualnych w tym Niebie?
Niepokoi mnie też szambo do kupy lub oczyszczalnia ścieków, bo jak tego w Niebie nie ma to ani chybi kupy Maryi spadają z nieba tak jak kiedyś kasza/jagody manna (nie sklepowa) do Wisły na wlocie do Warszawy, bo mi się o tych kupach od Maryi sranych do Wisły 3 razy w nocy śniło, to coś w tym musi być.
Ja się powoli zastanawiam, czy mój stary kumpel z "dyskusje.katolik.pl" nie podszywa się pod gąskę. Ale nie, choć w internecie pewności być nie może, to jednak inny poziom. Gdzie tam gąsce do łabędzia*. On miał podobne fantazjo-myśli, jednak potrafił je przedstawić w "nieco" kulturalniejszy sposób. I choć wtedy miałem "moc" nie tylko dać mu minusa, ale i na trwale usunąć z forum, to tak się nie stało. Choć parę osób oburzonych było.
Tutaj po serii wpisów bez odpowiedzi lub z pojedynczymi komentarzami gąska postanowiła przerwać swoje monologi i iść w fantazje erotyczno-koprofagiczne. Albo to rozpaczliwa próba podbicia czytelności, albo rozpaczliwy krzyk, jakie zmory prześladują gąskę. Jeżeli gąska potrzebuje tu pomocy, to też inne fora się do tego lepiej nadają. Ja jednak uznałem to pierwsze. I za to dostałaś minuska, gąsko. Takie tanie prowokacje to nadają się na fora mniej poważne, niż to tutejsze.
PS: Revenage-minus? Serio? Głodne.
*Aluzja czytelna dla tych, co znają tamto forum. Reszta nie musi wiedzieć.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!