bert04 napisał
Typowe skupianie się na obrzeżach, pomijanie sedna sprawy.
Jaki słowa " A na drzewach zamiast liści, będą wisieć komuniści..." miały wpływ na rzeczywistość? Żaden.
Typowo polskie pohukiwanie na niby.
Jakie mają one odniesienie do historii Polski? Żadne.
Co najwyżej pojedyncze przykłady nie mające porównania mordem założycielskim Republiki francuskiej.
Ni przypiął, ni przyłatał.
Autor zaś porównał obie piosenki mówiące o tym samym. Jedna jest aja, aja, druga be, be. Podparł się też rewolucyjną historią Francji.
znaLezczyni napisała
Klasyk pomieszania z poplątaniem.
1. Jaka "sławę" zdobędzie dzięki mnie ów raper w Polsce? Żadną, pies z kulawa nogą się tym nie zainteresuje. Wcześniej wspominał o nim zresztą Wprost.
2. Opinie o imigrantach tworzy Nick Conrad obywatel francuski.
3. Nie piszę o nim, przytaczam tekst porównujący między innymi obie piosenki i wynikający z tego pewien dylemat dotyczący sytuacji we Francji. Nie ja go popularyzuje, przejrzyj posty.
My tutaj możemy sobie pisać co chcemy i bajtlować do upadłego. To bez znaczenia. Liczy się efekt jaki ta piosenka będzie mieć wśród mieszkańców przedmieść Paryża i innych miast. Czy trafi do ich serc stanie się tym, czym dla czarnych rasistów w RPA jest - Dubul' ibhunu. A to już nie są żarty, patrz tutaj. Nawet ciocia Wika to potwierdza.
Co jeśli zaspakaja ich potrzeby?
Cytat: A mi nie wiem dlaczego kojarzy się rym popularny w okresie Solidarności "A na drzewach zamiast liści wisieć będą..." dalej nie pamiętam.
Typowe skupianie się na obrzeżach, pomijanie sedna sprawy.
Jaki słowa " A na drzewach zamiast liści, będą wisieć komuniści..." miały wpływ na rzeczywistość? Żaden.
Typowo polskie pohukiwanie na niby.
Jakie mają one odniesienie do historii Polski? Żadne.
Co najwyżej pojedyncze przykłady nie mające porównania mordem założycielskim Republiki francuskiej.
Ni przypiął, ni przyłatał.
Autor zaś porównał obie piosenki mówiące o tym samym. Jedna jest aja, aja, druga be, be. Podparł się też rewolucyjną historią Francji.
znaLezczyni napisała
Cytat:Pisanie o jednym raperze (który chciał zdobyć popularność kretyńską piosenką - o dziwo, udało mu się, nawet Gladiator go popularyzuje, pisząc o nim - inaczej nigdy nie usłyszałabym o nim najprawdopodobniej) per imigranci to bardzo w stylu Gladiatora. Ciekawe, czy o katolickim księdzu - pedofilu napisałbyś "katolicki pedofilski kler".
Klasyk pomieszania z poplątaniem.
1. Jaka "sławę" zdobędzie dzięki mnie ów raper w Polsce? Żadną, pies z kulawa nogą się tym nie zainteresuje. Wcześniej wspominał o nim zresztą Wprost.
2. Opinie o imigrantach tworzy Nick Conrad obywatel francuski.
3. Nie piszę o nim, przytaczam tekst porównujący między innymi obie piosenki i wynikający z tego pewien dylemat dotyczący sytuacji we Francji. Nie ja go popularyzuje, przejrzyj posty.
My tutaj możemy sobie pisać co chcemy i bajtlować do upadłego. To bez znaczenia. Liczy się efekt jaki ta piosenka będzie mieć wśród mieszkańców przedmieść Paryża i innych miast. Czy trafi do ich serc stanie się tym, czym dla czarnych rasistów w RPA jest - Dubul' ibhunu. A to już nie są żarty, patrz tutaj. Nawet ciocia Wika to potwierdza.
Co jeśli zaspakaja ich potrzeby?