Osiris napisał(a):Marlow napisał(a):Dragula napisał(a): dziękuję, bogatszy o tą wiedzę to czuję się nawet już mądrzejszymów mi jeszcze :* albo spuść z pary, pewnie wyjdzie ci na zdrowie
Thats it.
Właśnie poza "czuciem" i doksologią stosowaną to nie wiele z was zostaje, dwa "bystrzaki" forumowe"
Marlow - widzę, że poziom argumentacji wykracza nawet ponad twoje zdolności krytyka filmowego. Doszedłeś pewnie do wniosku, że ad personam to najwyższy stopień argumentacji. A może po prostu zatoczyłeś koło i wróciłeś do przedszkola. Ale kim ja jestem aby oceniać mistrza...
Misiu pluszowy, nie pitol mi tu o argumentacji, bo ja u ciebie i u tego drugiego "bystrzaka" nawet cienia argumentu nie widziałem.
Jak się nudzisz, to idź powklejaj linki do chińskich odp Arki Noego. W tym jesteś naprawdę dobry.
Mój argument jest tej postaci, gdybyś nie dostrzegł:
- widziałem 3 całe filmy Smarzowskiego, dalsze dwa próbowałem, ale się nie dało tego szajsu obejrzeć do końca. Zapoznałem się z recenzjami osób nie uprzedzonych wobec Smarzowskiego, które potwierdziły to, co nie było trudne do przewidzenia, że to kolejny gniot. Thats all.
A te wasze mundrości że najpierw trzeba coś tam obejrzeć, żeby krytykować, to razem z chińską Arką Noego sobie nad łożkiem zawieś w złote ramki oprawione.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia

mów mi jeszcze :* albo spuść z pary, pewnie wyjdzie ci na zdrowie