Quinque napisał(a): Doprawdy? W którym miejscu? Jezus głosił że jeżeli mamy chęć i możliwość to należy pomogac biednym. Co socjaliści wykrozystują kompletnie nie rozumiejąc co jest pięćA po co? Nie umiesz użyć googla? Poza tym wystarczy opinia eksperta należącego do twojego kręgu
A to już bzdura. No chyba że udwodnisz to stsoswnymi fragmentami z Ewangelii

http://nowaewangelizacja.org/bp-rys-ubos...a-milosci/
Cytat:Jest to o tyle ciekawe że nigdy nie glosliem iż jestem ekspertem. Wręcz przeciwnie. Teraz możesz przeprosić za oszczerstwo. Bo np. taki Bert04, zefciu czy Marlow znacznie mnie przewyższają jezeli chodzi o wiedzę nt. Chrześcijaństwa. To prędzej oni mogą nazwać się ekspertami a nie jaJeśli nie wyczytałeś ironii w moim komentarzu to już nie mój problem.
Cytat:Pisałeś o jego analfabetyzmie, do czego się odniosłem. A to co głoszą islamistyczni apologeci(wiesz że apologetyka to nie jest słowo równoznaczne z Ewangelizatorstwem?) cóż... kiedyś widziałem jak jeden głosił że Kościoł Katolicki założył... Aleksander WielkiPisałem o tym, że muzułmanie uważali go za analfabetę i nie stwierdziłem, że tak było w rzeczywistości. Ale po co ja to tłumaczę...
Cytat:Ale jesteś nie miły"Niemiły" piszemy razem