Maciej1, zanim naprodukujesz kolejne 100 stron postów o ogólnoświatowych spiskach, o tym, że nikt nie wie co jest w niebie, bo ty tego nie wiesz, o gęstości powietrza, która można zmieniać machając rękoma i o falach, które zakrywają statki, ale dopiero za horyzontem, więc zanim znów naprodukujesz ten cały intelektualny szajs, odnieś się proszę do pierwszego postu Fizyka, ale w sposób uporządkowany, tak, żeby dało się z tym dyskutować.
Moja oferta zakładu nadal aktualna, jak tylko się odważysz, przyjeżdżaj z sekundantami do Wrocławia. Każdy z nas wyciąga po 1000 zł na stół, ty pokazujesz film, ja go analizuję z moimi sekundantami a wszystko nagrywamy i umieścimy w Internecie, żeby nikt nie miał wątpliwości co się wydarzyło.
Moja oferta zakładu nadal aktualna, jak tylko się odważysz, przyjeżdżaj z sekundantami do Wrocławia. Każdy z nas wyciąga po 1000 zł na stół, ty pokazujesz film, ja go analizuję z moimi sekundantami a wszystko nagrywamy i umieścimy w Internecie, żeby nikt nie miał wątpliwości co się wydarzyło.