To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielka tajemnica wiary... złoto i dolary.
Quinque napisał(a): Czemu moderacja toleruje tego osobnika? Przecież ten człowiek ośmiesza ateistów

Znów chachmęcisz. Tutaj nie ma ateistów ( sprawdź co to słowo znaczy) . Tutaj są teiści bardzo drażliwi , jak nauczył , a w zasadzie zindoktrynował ich - was kościół.
TO W ZWIĄZKU Z TYM obraza uczuć religijnych- nie obowiązuje w przypadku ateuszy.
 Ja często staje w obronie ateistów, no bo niby dlaczego  nie jest podciągnięte pod prawodawstwo w POLSKA obraza uczuć antyreligijnych?

Chcesz o tym porozmawiać? CHYBA ZAŁOŻĘ ODRĘBNY WĄTEK, TO DOBRY TEMAT...

PS

JAK ZWYKLE KOMPLETNIE NIC NIE ZROZUMIAŁEŚ Z POPRZEDNIEGO WĄTKU. TERAZ JUŻ MAM WYROBIONY POGLĄD NA TWOJĄ MÓZGOWNICE, DLATEGO BĘDĘ TRAKTOWAŁ CIEBIE W SPOSÓB BARDZO SZCZEGÓLNY , RZEKŁBYM W TAKI SPOSÓB W JAKI KOŚCIÓŁ TRAKTUJE SPRAWCÓW PEDOFILII ( Z SERDECZNOŚCIĄ I ŻYCZLIWOŚCIĄ)
NAWIASEM - PRAGNĘ GORĄCO CIEBIE PRZEPROSIĆ,ZA TO , ŻE WCZEŚNIEJ UŻYWAŁEM LUB UŻYŁEM RODZAJU ŻEŃSKIEGO. TO NIE BYŁO CELOWO, ZMYLIŁ MNIE AWATAR. JAK PATRZAŁEM NA NIEGO, TO WYDAWAŁO MNIE SIĘ ZE ROZMAWIAM Z CHORĄ NA ŁEB DZIEWUCHĄ.

Człowiek dwulicowy, jak przystało na chrześcijanina ...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wielka tajemnica wiary... złoto i dolary. - przez Antyteista - 14.11.2018, 12:40
RE: Wielka tajemnica wiary... złoto i dolary. - przez zefciu - 14.11.2018, 08:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości