zefciu napisał(a): To co tam twierdziłaś? Napisałaś o zagrożeniu penalizacją, a nie o tym, że Ci się język nie podoba.Napisałam o zagrożeniu penalizacją, a nie o tym, że ta penalizacja bezpośrednio wynika z tego dokumentu. Wynika ona z niego pośrednio, co już Ci parę postów temu wyłuszczyłam.
Cytat:Proszę zatem wskazać w tym dokumencie założenie zwiększenia skali migracji.Jeśli prosisz mnie o wskazanie fragmentu, z którego bezpośrednio coś takiego wynika, to się nie doczekasz. To jest napisane między wierszami.
Cytat:Co to jest ta „krytyka migracyjna” i gdzie niby uważa się tam za problem „krytykę migracyjną” (a nie szczucie).jw.
Cytat:Nie mam pojęcia, co „media narodowe” w tym tygodniu otrzymały z Żoliborza do publikowania.Jeśli nie śledzisz takich mediów, to się nie wypowiadaj na temat ich zawartości. bo gówno o tym wiesz.
Cytat:Nie rozumiem, co Twoja zwierzęca nienawiść do Polaków ma do mojego argumentu.A skąd wziąłeś tezę, że nienawidzę Polaków?
Cytat:Pytałem o rozwiązania, a nie o to, jakie dupy mają zasiadać na stołkach.Zapoznaj się więc z programami tych ugrupowań.
Cytat:No to to samo pytanie co do lumbera – według jakiego kryterium znajdziesz urzędników, którzy są „zbędni”.To bardzo proste. Po ustaleniu zbędnych miejsc pracy będzie jasne, kto jest zbędnym pracownikiem.
Cytat:Podejrzewam, że sumarycznie z ZUS też wychodzi iż płacę wysokie podatki.No i co z tego? Czy to, że zefciu płaci duże podatki i mu to nie przeszkadza, świadczy o tym, że podatków nie należy obniżać/likwidować?
Żarłak napisał(a): Potrafisz napisać coś od siebie, co wcześniej przemyślałaś i oparłaś na argumentach? Oczywiście nie potrafisz albo bardzo starasz się robić z siebie dziwoląga, który nie potrafi.
Przecież ty nawet nie potrafisz oszacować o ile przeciętny Polak się wzbogaci, to daj sobie spokój z wypisywaniem takich bzdur. Komedia.
Różnica pomiędzy moją pensją brutto a netto jest całkiem pokaźna. Nie pogardziłabym taką sumką. Zarabiam więcej niż przeciętny Polak, więc ta różnica jest u mnie większa, jednak ten Polak zarabiający mniej ode mnie, choć osiągnie mniejszy przyrost forsy, to ta zyskana sumka będzie miała dla niego jeszcze większe znaczenie niż dla mnie, bo im jesteś biedniejszy, tym złotówka jest dla Ciebie bardziej cenna.