Dragula napisał(a): Jesteś chyba jedyną osobą której się w ogóle chce Duży uśmiech
Jest jedyną osobą, która w ogóle potrafi, nie licząc Ciebie oczywiście - który by wszystko rozpykał, gdyby Ci się chciało.
Gratulacje Fizyku rozwiązania tego problemu hindusa?, wciąż próbuję znaleźć ten blog o którym wspominałem, bo był o tyle dobry, że gość napisał co robił o której godzinie i z jakiego miejsca, w jakim dniu i pokazał zdjęcia.
Musiało to być 6-tego lipca 2018 roku z rejonów Alaski, wtedy księżyc był po odwrotnej stronie na jego zdjęciu niż powinien być według Stellarium i pojawił się o wiele godzin za wcześnie
Ziemowit napisał(a): Matsuka, niezależnie kto ma rację i kto jest "mundżejszy" powstrzymałbym się od wyjeżdżania ostro do administracji.
Z moderatorem Sofeiczem łączą mnie szczególne więzi. Na początku tej dyskusji zaczął sobie ze mnie dworować, więc gdy odpłaciłem mu pięknym za nadobne i trochę pośmiałem się z niego - tak go zdenerwowała ta czerwona piłeczka na jego nosie, że zaczął mnie po prostu wyzywać od debili i idiotów, wjeżdżać na mnie ad personam, straszyć mnie banem za nic, zaczepiać, a na moje kontry dawał mi ostrzeżenia.
Uwziął się bardzo, ale nic nie mógł zrobić, bo nikogo pierwszy nie zaczepiam, staram się rozmawiać merytorycznie, odpowiadam tylko na zaczepki i zazwyczaj nie daję się sprowokować.
Wyrzucenie mnie stąd praktycznie za nic byłoby moim moralnym zwycięstwem i wszyscy zdają sobie z tego sprawę.
Za to, że domagałem się dowodu na kulistość Ziemi musiałem już wysłuchiwać, że jestem kurwą od niektórych użytkowników, którzy nie dostawali za to nawet ostrzeżenia, więc tutaj nie ja wyznaczyłem standardy dyskusji, lecz się dostosowałem, starając się nie przekraczać norm społecznych i ogólnych zasad kultury osobistej.