Szczury respektują prawa naturalne nadane przez Boga?
czemu zatem nie robią tego na przykład ośmiornice?
Zefciu - szczerze to mi się wydaje, że to może siedzieć w sumieniu, czy jak nazwać to uczucie, że cholera robię coś złego, nawet kiedy nie ma nikogo w promieniu kilometra. Nie każda kradzież, o której myślę, że nie zostanie dostrzeżona się powiedzie bez konsekwencji. Współcześnie posiedzę z policjantami na zapleczu pół godziny, może zapłacę mandat i koniec. Sto tysiący lat temu w wyniku konfliktu moje szanse na prokreacje mogłyby polecieć na łeb, na szyję. Z drugiej strony dużo łatwiej jest zrobić coś czego nie uważamy za dobre, gdy spotyka się to z powszechną aprobatą
czemu zatem nie robią tego na przykład ośmiornice?Zefciu - szczerze to mi się wydaje, że to może siedzieć w sumieniu, czy jak nazwać to uczucie, że cholera robię coś złego, nawet kiedy nie ma nikogo w promieniu kilometra. Nie każda kradzież, o której myślę, że nie zostanie dostrzeżona się powiedzie bez konsekwencji. Współcześnie posiedzę z policjantami na zapleczu pół godziny, może zapłacę mandat i koniec. Sto tysiący lat temu w wyniku konfliktu moje szanse na prokreacje mogłyby polecieć na łeb, na szyję. Z drugiej strony dużo łatwiej jest zrobić coś czego nie uważamy za dobre, gdy spotyka się to z powszechną aprobatą
I hear the roar of big machine
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down