E, Rowbothama niby cały czas proponuje... Tylko to nie jest takie proste w organizacji, trzeba by zebrać tyczki, spotkać się w terenie, prowadzić obserwacje co najmniej kilka dni żeby złapać różną pogodę i wykluczyć, że zawsze refrakcja zaburza wynik. Spore koszty jak na takie przedsięwzięcie i można się spodziewać, że ostatecznie do niczego nie dojdzie, więc może Maciej na to liczy - choć wierzę, że faktycznie wziąłby udział, jakby to rzeczywiście zorganizować.
Moja propozycja jest o tyle prostsza, że nie wymaga organizacji spotkania w terenie i każdy z nas może porobić zdjęcia kiedy ma okazję. Ja powinienem mieć okazję na dobre zdjęcia w lutym, to możemy się wtedy pobawić, a Maciej najwyraźniej pstryka coś na okrągło, więc z tej strony nie przewiduję problemów
No ale pytanie, czy zaakceptuje warunki.
Moja propozycja jest o tyle prostsza, że nie wymaga organizacji spotkania w terenie i każdy z nas może porobić zdjęcia kiedy ma okazję. Ja powinienem mieć okazję na dobre zdjęcia w lutym, to możemy się wtedy pobawić, a Maciej najwyraźniej pstryka coś na okrągło, więc z tej strony nie przewiduję problemów
No ale pytanie, czy zaakceptuje warunki.
![[Obrazek: style3,Fizyk.png]](http://www.sloganizer.net/en/style3,Fizyk.png)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein