Quinque
jeszcze nie dotarło
Te twoje powody to swobodne powiązania, nie patrzysz wogóle na różnice, tylko na podobieństwa.
Takim tokiem rozumowania, to można powiedzieć, że Stalin jest synonimem św. Piotra bo jeden i drugi był człowiekiem. Nie znasz definicji synonimu.
Ręce opadają. Zadałeś pytanie, to wstawiłem materiał stanowiący bezpośrednią odpowiedź. Jaki brud za pazurami krk? ano występki kościoła. Jakie występki? Dokładnie takie jakie są przedstawione na materiałach filmowych, które zamieściłem i które tylko o tym traktują.
Biedny Quinque jednak nie rozumieć
Biedny Quinque mieć fanaberie, że inni mają mu poświęcić czas bo Quinque woleć to samo ale w formie pisemnej
Quinque teraz na złość chodzić i łgać na forum, że nie dostać odpowiedzi wcale
Cytat:Podawałem powody dla który świecki humanizm jest synonimem komunizmu i nazizmu.
jeszcze nie dotarłoTe twoje powody to swobodne powiązania, nie patrzysz wogóle na różnice, tylko na podobieństwa.
Takim tokiem rozumowania, to można powiedzieć, że Stalin jest synonimem św. Piotra bo jeden i drugi był człowiekiem. Nie znasz definicji synonimu.
Cytat:Nie rozmawiam z twoimi linkami tylko z tobą. Przerzucać linkami możemy się do rana i czemu ma to niby służyć?
Ręce opadają. Zadałeś pytanie, to wstawiłem materiał stanowiący bezpośrednią odpowiedź. Jaki brud za pazurami krk? ano występki kościoła. Jakie występki? Dokładnie takie jakie są przedstawione na materiałach filmowych, które zamieściłem i które tylko o tym traktują.
Biedny Quinque jednak nie rozumieć

Biedny Quinque mieć fanaberie, że inni mają mu poświęcić czas bo Quinque woleć to samo ale w formie pisemnej

Quinque teraz na złość chodzić i łgać na forum, że nie dostać odpowiedzi wcale