Lampart napisał(a): Najwyraźniej twój móżdżekDlaczego mnie obrażasz? Ja tego Tobie nie robię.
Cytat:przerosło, że to oni powinni wykazać, że świecki humanizm jest komunizmem czy nazizmem, skoro stawiają takie tezy.Ale ja nie mówię o tych tezach. Ja mówię o tezach następujących:
- Że wg prawa kanonicznego Hitler był katolikiem.
- Że pilaster gdzieś bełkocze.
- Że tamten zbitek słów, na który zwróciłem uwagę jest sensowną wypowiedzią w języku polskim.
Cytat:Lepiej sobie zafunduj jakąś terapię na skrupulatyzmJaki znowu „skrupulatyzm”? To że oczekuję, żeby zdania miały sens to „skrupulatyzm”?
Cytat:ja mam twoje oferty pieniężne w pogardzie.Co oznacza, że jesteś świadom, że napisałeś coś bez sensu. Dodatkowo nie potrafisz tego nawet poprawić tak, by sens miało. Sam zatem nie wiesz, co zbełkotałeś.
Cytat:Jeśli nie zrozumiałeś, że odniosłem się tu do tego "Takie są prawa waszego kościoła, nie mojego.", mając na myśli ekskomunikę jako taki akt prawny, to sobie to rozrysuj.Przecież to nie ma sensu. Jeśli Hitler nie otrzymał ekskomuniki, to jak mógł jego stan w KRK zależeć od takiego aktu prawnego jak ekskomunika?
Cytat:Przestałem już cię traktować jako dyskutanta, jak dla mnie reprezentujesz:I jeszcze jakieś ad personam będzie? Jeszcze z ryja mi śmierdzi.
czepialstwo, moralizowanie, martwota, skostniałość, przesadny formalizm, zgryźliwość, opryskliwość, namolność.
Cytat:Ostatnio widziałem jedną użytkowniczkę, patrzę ma tylko 5 wypowiedzi i aż 3 minusy, zdziwiło mnie to i wchodzę, a tam 2 od ciebie + jakieś opryskliwe teksty, powody błache.Nie wiem, o kogo chodzi, więc się nie odniosę.
Cytat:Piszę to, żebyś wiedział zanim znowu się o coś doczepisz i będziesz wierzgał o odpowiedź.No to jest zbrodnia. Na forum dyskusyjnym oczekiwać, że ktoś odpowie.