Towarzyski pelikan
Konsekwencją wyboru tego co jest dla kogoś bardziej satysfakcjonujące pod względem rozładowania ważnej potrzeby, z pewnością będzie korzystanie z tego wyboru w wielu przypadkach i większa satysfakcja.
Szkodliwego wpływu z korzystania wibratora nie stwierdzono na moją wiedzę.
Nie wiem, nie ma takich danych, równie dobrze może być w drugą stronę, a najprawdopodobniej bez znaczącego odchylenia. Dlatego wolę opierać się na tym co pewniejsze.
Ale do czego zmierzasz, bo rozmawiamy o tych wibratorach już dłuższą chwilę, A chyba nie o same wibratory tutaj chodzi... Dlaczego spytałaś się mnie czy wibratory są potrzebne?
Cytat:Teraz ty upraszczasz. Sprowadzasz caly problem do kwestii wyboru. A ja się pytam o konsekwencje użytkowania wibratorów. Jeśi wibratory są dostępne, ale nikt z nich nie korzysta albo są dostępne, a korzystanie z nich nie jest szkodliwe, to problemu nie ma.
Konsekwencją wyboru tego co jest dla kogoś bardziej satysfakcjonujące pod względem rozładowania ważnej potrzeby, z pewnością będzie korzystanie z tego wyboru w wielu przypadkach i większa satysfakcja.
Szkodliwego wpływu z korzystania wibratora nie stwierdzono na moją wiedzę.
Cytat:Np. kobieta, która wczesniej chciala sie zaspokoic, musiala sie postarac i złowic sobie samca, a teraz nie musi podejmowac tego wysilku, wystarczy jej wibrator. Zdajesz sobie sprawe z tego, jak to wplywa na zwiazki, zycie rodzinne, dzietnosc?
Nie wiem, nie ma takich danych, równie dobrze może być w drugą stronę, a najprawdopodobniej bez znaczącego odchylenia. Dlatego wolę opierać się na tym co pewniejsze.
Ale do czego zmierzasz, bo rozmawiamy o tych wibratorach już dłuższą chwilę, A chyba nie o same wibratory tutaj chodzi... Dlaczego spytałaś się mnie czy wibratory są potrzebne?