Maciej1 napisał(a): I oczywistym jest, że chodziło o oś łączącą dwie platformy i o zmienność w tej właśnie osi poziomej.A ja cały czas pytam: dlaczego zmienność ma zachodzić jedynie w tej osi. Pozwól, że
cię zacytuję: tylko debil może nie rozumieć o co pytam i nie rozumieć konsekwencji jedynej możliwej odpowiedzi na to pytanie

Maciej1 napisał(a):Jak się upierasz na spotkanie twarzą w twarz, to zpraszam do Wrocławia.Cytat:Tylko określ warunki zakładu,Warunki trzeba omówić spotykając się twarzą w twarz.
Ja nie uważam że konieczne jest osobiste spotkanie, więc nigdzie nie zamierzam za Tobą latać.
Maciej1 napisał(a): [Szczerze jednak wątpię by do zakładu doszło. Bo najtrudniejszy warunek już zdążyłem zauważyć: musiałby się znaleźć uczciwy i bezstronny sędzia, który rozstrzygnie spór i musiałby być zaakceptowany przez dwie strony. A skąd miałby się taki sędzia wziąć, gdzie takiego szukać?]Żaden sędzia. Podpiszemy u notariusza umowę, która będzie precyzyjnie określać warunki zwycięstwa, tak, żeby można było przed sądem udowodnić że zaszły.
Dlatego nalegam byś przedstawił jakie to mają być warunki.
Jeśli miałeś zamiar to jakoś inaczej zorganizować, to jesteś mało poważny...
Maciej1 napisał(a): Odpisałem i chciałem Ci wysłać, ale nie przyjmowało, pisało, że masz wyłączony "priv".I teraz sobie o tym przypomniałeś?

Tak czy inaczej wystarczy, że zrobisz to raz jeszcze. Czekam i czekam...