pilaster napisał(a): A odpowiedzi na pytania
1 Dlaczego efekt cieplarniany na Marsie jest bardzo bliski zera (...)
2. (...)
3. (...)
Jak nie było, tak nie ma.
Ty to serio napisałeś, czy pajacujesz?
Dlaczego uważasz, że ja mam kompetencje odpowiadać na takie pytania?
Dlaczego nie zadasz ich komuś kto jest w tym temacie kompetentny?
Czy ty naprawdę uważasz, że potwierdzeniem słuszności twoich koncepcji jest fakt, że na forum o ateizmie nikt nie potrafi cię przekonać że nie masz racji? To może lepiej idź na forum dla matek karmiących albo na forum dla fanów Teletubisiów. Zapewniam cię, że tam zdobędziesz jeszcze silniejszą pewność, że masz ostateczną racje!
Powtarzam pytanie:
Jakie ty masz kompetencję, by uznać, że twoja wiedza na temat zjawisk fizycznych zachodzących na planecie Mars jest wystarczająca, by stawiać kategoryczne tezy na temat przyczyn i przebiegu jakichkolwiek procesów tam zachodzących? Masz formalne wykształcenie w tym kierunku? Może choć jesteś na bieżąco z pracami naukowymi na ten temat? Uczestniczysz aktywnie w dyskusjach specjalistów na konferencjach naukowych dotyczących fizyki atmosfery Marsa? Może jesteś członkiem zespołu badawczego, który analizuje wyniki przesyłane przez sondy kosmiczne wysyłane na Marsa?
Nie. Ty zapytałeś na anonimowym forum internetowym dotyczącym ateizmu, czy ktoś umie cię przekonać, że nie masz racji i nikt nie umiał cię przekonać. Oto całe twoje kompetencje by na ten temat się wypowiadać...
P.S.
A użytkownik Marlow to jakiś twój przydupas, że daje mi ujemne punkty za każdy post gdzie cię krytykuję?
Może kolega Marlow odważy się podyskutować na forum, bo ja oczywiście mogę tą samą strategię zastosować i po prostu dawać minusy za każdy post jaki kolega Marlow gdziekolwiek napisze, ale chyba nie takiego poziomu dyskusji oczekujemy od cywilizowanych ludzi...