Andrzej Kosela napisał(a):Art --> Zastanawiam się nad sposobem przyswajania i analizy przez Ciebie logicznych i prostych argumentów, bo jak widzę z tego co piszesz, równie logiczne jest dla Ciebie, iż 2 + 2 = 5.
Jakbyś głęboko zastanowił się nad cechami, które ja podałem, to doszedłbyś do innych wniosków, niż te które opisujesz.. W jaki sposób zamierzasz sprawdzać prawdziwość moich tez? Czy fizyka kwantowa i jej definicja energii próżni Ci nie wystarcza?
Andrzej Kosela --> Zastanawiam się nad sposobem przyswajania i analizy przez Ciebie logicznych i prostych argumentów, bo jak widzę z tego co piszesz, równie logiczne jest dla Ciebie, iż 2 + 2 = 5.
Jakbyś się głęboko zastanowił nad tym co ja napisałem, to doszedłbyś do innych wniosków, niż te które opisujesz. W jaki sposób zamierzasz sprawdzać prawdziwość moich tez? Czy fizyka kwantowa i jej definicja energii próżni Ci nie wystarcza?
BTW ja celowo nie podałem argumentów, bo Ty też ich nigdzie nie podałeś, wypisanie jakichś cech nie jest żadnym argumentem. Cały mój post ma wyłącznie ośmieszyć takie "argumenty", a Ty ośmieszając mój to tak jakbyś śmiał się sam z siebie, tylko podwójnie.