Na jakiej podstawie twierdzisz, że nie wierzę w wyprawy na biegun geograficzny, gdy nie mam żadnych podstaw by je podważać?
Biegun geograficzny nic nie znaczy, jest sztucznie wyznaczony według teorii kulistej Ziemi, czemu miałbym nie wierzyć, że wyprawy się tam odbywają, skoro co roku setki, jeśli nie tysiące ludzie się tam dostają?
Trollować to ja a nie mnie, niemniej to pokazuje jak zachowujecie się w konfrontacji z faktami.
Przypomnę słowa Fizyka :
Biegun geograficzny nic nie znaczy, jest sztucznie wyznaczony według teorii kulistej Ziemi, czemu miałbym nie wierzyć, że wyprawy się tam odbywają, skoro co roku setki, jeśli nie tysiące ludzie się tam dostają?
Ziemowit napisał(a):Bo... NIKOMU SIĘ NIE CHCIAŁO! Logiczne!
Trollować to ja a nie mnie, niemniej to pokazuje jak zachowujecie się w konfrontacji z faktami.
Przypomnę słowa Fizyka :
Fizyk napisał(a):Nie skomentuję nawet pieprzenia o braku dowodów na istnienie południowego bieguna magnetycznego. Ta sama ranga co "brak dowodów" na loty kosmiczne itp. Szkoda marnować znaki.na co ja wtedy odpowiedziałem przepowiednią, która się sprawdziła.
matsuka napisał(a):będzie tak jak za każdym razem, tak jak z ISS z nocy - zbulwersujesz się, że niby nie ma bieguna południowego magnetycznego, sprawdzimy to i faktycznie okaże się, że miałem rację - brak jest dowodów.
Następnie nakarmisz się jakimś usprawiedliwieniem tego faktu... i będziesz grzecznie spał, bo otrzymałeś piękną bajkę na dobranoc.