Dragula napisał(a): i się dziwisz, że ani ciebie, ani macieja nie traktuję poważnie?
Zbadałeś opinię wszystkich ?
Cytat:Maciej zaciął się gdzieś w swoim własnym świecie, w którym atmosfera ziemska ma własności kosmicznej próżni,
?!
Zdajesz sobie przecież sprawę z tego, że to są Twoje fantazje na mój temat i tego co napisałem, a nie opis moich rzeczywistych przeświadczeń.
Cytat:Zachodznke zjawisk fizycznych lub nie ustala poprzez budowanie jakichś debilnych zdań logicznych, nie przez empirię.
No cóż. Jest raczej na odwrót. Logika jest ważniejsza, niż empiria. W tym sensie: co jest logicznie niemożliwe, to nie istniało, nie istnieje i nie zaistnieje.
Jeśli więc jakąś naukę, czyli zbiór zdań (nauka- to zbiór zdań, pewna koniunkcja zdań) da się sprowadzić do dwóch tez wzajemnie się wykluczających, to nauka ta jest fałszywa.
Cytat:Chociaż jego faktycznie oceniam jako osobę pierdolniętą. Nie wiadomo na przykład czy jest świadom tego, że kłamie - kompletnie się nie stara tego zamaskować, a jednocześnie na produkowanie tak ciężkich debilizmów poświęca kupę czasu
Kiedy skłamałem ? I w czym skłamałem ? Proszę o przykład.
[To Ty marnujesz czas.]