ErgoProxy napisał(a): Bodaj raz mi się zdarzyło, a i waga dowcipu jest jakby mniejsza od wagi tego, co Quinque wypisuje z nużącą regularnością. Ale tak, jasne, kolekcjonuję. A bert04 kolekcjonuje satanistyczne zdjęcia, ze szczególnym uwzględnieniem graczy w kręgle.
Tym razem Tobie się pomerdało, bo satanistyczne fotki wklejał Twój ulubiony matsuka, a bert tylko staroobrzędowców podawał.
A zdarzyło Ci się raz w dziesięciu przykładach. I potem jeszcze raz. I jeszcze. Gdybyś nie numerował sam, nawet bym nie wiedział, że w sumie było tego tyle, co apostołów.
Cytat:Rozważałem zapakowanie Smoka do paczki z syberyjskim adresem. Nie będzie pluł na Polaków, ze szczególnym uwzględnieniem ubeków, bo ubek to Polak niezbędny do istnienia państwa polskiego w jakiejkolwiek formie. Może się to nie podobać, ale państwo to służby.
Fakt, Smok, my fault.
Cytat:Ze co? Twój Kościół stoi (...)
A co ja, Kościół jestem?
Cytat:Jestem ochrzczony w wyznaniu katolickim, więc skonfrontuj swoje pitu-pitu z oficjalnym nauczaniem własnego Kościoła i wyciągnij wnioski.
Oficjalne nauczanie w swojej oficjalne księdze ma takie fajne porównanie z drzazgą i belką. Jeżeli już chcesz podążać za swoim znamieniem niezmazywalnym, to proponuję zacząć od tego.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!