Maciej1 napisał(a):Vanat napisał(a): A ja mam zamiar cię z tych pieniędzy oskubać na oczach milionów telewidzów.
No i wyszło szydło z worka. Podejrzewałem, że nie chodzi Ci o zakład, tylko o coś innego. Okazało się, że o "show medialny". Tym bardziej więc należy unikać zakładania się z Tobą, bo skoro nawet sędzia może być manipulatorem, to jeśli chodzi o dziennikarzy jest jeszcze gorzej. Bezstronnego sędziego- może jeszcze dałoby się znaleźć? Ale znaleźć dziennikarza, który nie zniekształci prawdy w swoim przekazie to już prawdziwy cud.
Jak chcesz to podczas tego show możesz mieć cały czas maskę na twarzy. Niestety sędzia będzie musiał występować bez maski, wiec domyślam się, że twoja żona odpada. Poszukaj kogoś komu ufasz i kto patrząc ludziom w oczy będzie oceniał, czy zarejestrowane parametry są zgodne z zakładanymi.
Powiem szczerze - chodzi mi tylko o to, żeby w uczciwy i szybki sposób zarobić 100 tysięcy. Jesteś tak naiwny i z masz tak przerośnięte ego, że sam się pchasz w ręce, więc dlaczego nie mam wziąć twoich pieniędzy?
Ziemowit napisał(a): Co do wniesienia żyroskopu na pokład samolotu to sądzą, że znajdziemy sposób. Różne organizacje zajmujące się nauką są zazwyczaj chętne. Na razie martwmy się o to aby mieć samo urządzenie, które będzie sprawnie działać.Myślę, że jakieś linie lotnicze latające do Afryki chętnie zrobią sobie reklamę.
Jak załatwimy telewizję, która będzie to filmować najpewniej jeszcze dopłacą, żebyśmy to robili na pokładzie ich samolotu.