To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co lubimy w kobietach i mężczyznach?
zefciu napisał(a): Baby:
  • Są wrażliwe.
  • Posiadają empatię na poziomie przerażającym dla mężczyzny (superbohaterska moc wykrywania uczuć).
  • Rozumieją swoje ciało - gdy mówią, że trochę boli, to trochę boli. Gdy kobieta mówi, że boli bardzo - należy wezwać lekarza, nie będzie to "męskie przeziębienie".
  • Potrafią manipulować mężczyznami często w przyjemny sposób.
  • Są piękne.
Chopy:
  • Wiadomo czego chcą od życia.
  • Można im dosrać i się nie obrażą (najwyżej walną ripostą)
  • Nie chowają urazy
  • Nie organizują podchodów (jeśli facet jest Twoim wrogiem, to o tym wiesz)
  • No a poza tym są do siebie podobni, więc grają w podobne gry społeczne - to czyni ich zrozumiałymi (zaleta z perspektywy wyłącznie mężczyzny)

Tutaj pełna zgoda. Lubię jak jakaś dziołcha próbuje mnie urobić. Widzę, wiem, że to się źle skończy, ale potrafi przy tym być tak nieludzko urocza, taka niewinna, że rozum idzie w odstawkę.

Nudziarz napisał(a): Lubię w kobietach, że mogą mieć czarne włosy. Duży uśmiech Chłopy też, ale kogo to obchodzi. Widzę brunetkę i z automatu jestem milszy, o tak. Duży uśmiech

Mam Inaczej. Uwielbiam kontrasty. Ciemne włosy jasna karnacja/oczy i vice versa. Ale kolor włosów to sprawa drugorzędna. Oczyska oczywiście. Nie wiem jak to robią, ale cholernie piękne potrafią być z tymi wielkimi oczami. A jak już się trafi taka, która ma w oczach takie tańczące płomyki to przepadłem.
Sebastian Flak
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Co lubimy w kobietach i mężczyznach? - przez Fanuel - 10.03.2019, 02:06
Co lubimy w kobietach i mężczyznach? - przez GPR - 10.09.2014, 16:51
Co lubimy w kobietach i mężczyznach? - przez GPR - 10.09.2014, 17:01
Co lubimy w kobietach i mężczyznach? - przez Mario - 10.09.2014, 19:41
Co lubimy w kobietach i mężczyznach? - przez Seth - 11.09.2014, 08:35
Co lubimy w kobietach i mężczyznach? - przez zefciu - 11.09.2014, 09:14
Co lubimy w kobietach i mężczyznach? - przez Furia - 14.09.2014, 00:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości