Maciej1 napisał(a):Maciej1, gówno prawda. Na tym forum cenzura jest łagodna. Na 70% innych forów szybko dostalibyście kopa z banem po IP plus mema na odchodne od jakiegoś wkurzonego admina. Tutaj można przynajmniej pogadać.Gawain napisał(a):Fizyk napisał(a): matsuka: masturbacja w miejscu publicznym jest nielegalna.
Skoro łamie prawo to nie ma mocnych, trza banować
To jest właśnie to co ja piszę: kneblowanie ust, cenzura która przecież nieuchronnie musi nadejść i w internecie (zresztą już jest coraz silniejsza). Zawsze znajdzie się tysiąc powodów by zakneblować. Dajcie mi człowieka, paragraf się znajdzie.

I jeszcze jedno. Największą cenzurę to masz na polskim forum zwolenników Dubaya. Cenzura ma tam się tak dobrze, że każdy płaskoziemca, który ma ambicje dowiedzieć się lub zbadać coś więcej wylatuje jako heretyk bo "święty" Eric Dubay przecież tak nie powiedział. I co ty na to? Jest kilka polskich for zwolenników płaskiej ziemi. Znajdź mi jedno z którego nie wyrzucą cię z hukiem i nie pokasują twoich postów bo twoja wiedza jest nieco inna niż ich. Ja uważam, że nie znajdziesz.
Matsuka: komu zatem będziesz przedstawiał swój model ziemi płaskiej jak nie tu? Ja uważam, że poza nami i Maciejem najprawdopodobniej nie znajdziesz nikogo. Bo inni płaskjoziemcy tworzą zamknięte grupki i nie są otwarci na zmiany, nowe informacje, korektę światopoglądu.