cobras napisał(a):Czyli lewak. Narodowy socjalista, a nie żaden "prawicowiec"Cytat:Mógłby pilaster zapytać po czym Znalezczyni poznała, że prawicowi, ale przecież żadnej merytorycznej odpowiedzi i tak nie otrzyma. Smutny
Przecież ten typ to typowy alt-right z 8chana
Cytat:Cytat:Siali ten wiatr i siali, a teraz się dziwią, że zbierają burzę Smutny
Taa, dlatego losowi muzułmanie z NZ musieli zginąć,
Nie musieli. A czy ludzie spaleni żywcem w WTC musieli?
Ten zamach to niestety triumf islamistów i do tego właśnie oni cały czas dążyli. Żeby taką reakcję sprowokować.
No i udało się im w końcu.

zefciu napisał(a):pilaster napisał(a): Mógłby pilaster zapytać po czym Znalezczyni poznała, że prawicowi, ale przecież żadnej merytorycznej odpowiedzi i tak nie otrzyma.Prawdopodobnie stąd, że obecnie nastroje antyimigranckie i antyislamskie promowane są przez osoby uważające się za „prawicę”.
Narodowy socjalizm i faszyzm to nie prawica, ale lewica.
Cytat:Cytat:Wiadomo przyzwolenie na nienawiść wobec katolików, którą Znalezczyni demonstruje wszem i wobec
Ja nie wiem, gdzie Ty dyskutujesz z tą Znalezczynią, ale jakoś na tym forum nie widziałem żadnego demonstrowania nienawiści wobec katolików.
Hmm. To nie Znalezczyni twierdziła, że Kościół to gang pedofilów a katolicy są znacznie gorsi od muzułmanów?