Dragula napisał(a): To idz sobie wreszcie z tego forum.
A niby dlaczego ? Bo zaburzam spokój członków kółka wzajemnej adoracji ? Jeżeli tak, to zatkaj sobie uszy. Nie ma przymusu czytania, ani nawet dostrzegania moich postów. [No chyba, że jest ? Chyba, że tutaj taka Twoja praca ? Że za to Ci płacą ? Jeżeli taka Twoja praca, to jest mi przykro,ale nie zrobię Ci przyjemności.]
Cytat:Do końca świata zamierzasz tchórzyć przed zakładami
Tak, zamierzam tchórzyć. Bo jestem tchórzem. Boję się, że mógłbym przegrać z wami zakład w taki sam sposób w jaki przegrał kolega Rowbothama. Czyli przez manipulację i nieuczciwość (waszą i sędziego). Zakład można przegrać na wiele sposobów. Nie tylko dlatego, że nie ma się racji. Zakładanie się z ludźmi waszego pokroju (złej woli) jest głupotą.
Cytat:i wrzucać te same fotki, w których dla uproszczenia pomijasz wszystko co ci nie pasuje?
Nie wrzucam tych samych fotek. Pokazałem kilka różnych obserwacji. Mogę też pokazać następne. Chcesz ? Czy lepiej nie ?
Niczego niewygodnego nie pomijam. Do wszystkiego co wyście pokazali się odniosłem i jasno wytłumaczyłem z czego wynika to, co wy (w swoim braku rozsądku i niedokładnym zbadaniu kwestii) uznajecie za "potwierdzenie kulistości".
To wy ignorujecie wszystko to, co jest dla was niewygodne. Np. moje obserwacje niezgodne z "ziemią kulistą", całkowicie i bardzo dobrze zgodne z płaską ziemią. Ale także obserwacje innych, których przykłady też podałem.
Prosiłem was także byście pokazali jeden, dosłownie jeden niepodważalny dowód na "kulistość ziemi". Ale wy nic !
Tylko powtarzacie jak barany swoją mantrę "ziemia kula, ziemia kula, ziemia kula...beee, beee, beee..." Bo tak wam powtarzali od dzieciństwa. To jest wasza "wiedza" i wasza "mądrość".
Przestań więc bezczelnie kłamać i zarzucać mi to, co Ty sam robisz.