To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wenezuela: Czołgi lekarstwem na brak mięsa i jaj.
Dokumentalista Bart z kanału BezPlanu został uwieczniony w artykule El Nacional.

Cytat:Spacerując ulicami Caracas, Bart Czukesky uchwycił swoim aparatem ślady rzeczywistości istniejącej w Wenezueli: kryzys humanitarny, praca socjalna w popularnych obszarach, rozpacz w środku kryzysu energetycznego, a także dla ludzi, którzy pomimo W tych okolicznościach ma odwagę być szczęśliwym na jakiejś nocnej imprezie w mieście.

Pochodzący z Polski youtuber, znany w swoim kanale jako BezPlanu, dzięki swoim treściom w różnych regionach Ameryki Łacińskiej stał się jednym z najpopularniejszych w kraju środkowoeuropejskim, co jest nie tylko atrakcyjne w samej Polsce.

„Mój kanał powstał dlatego starał się nagrać moje podróże, ale w 2017 roku, kiedy przyszedłem do Wenezueli z moim bratem, zacząłem tworzyć dokument anty -government protestów, które zostały przedstawione w tym czasie , ” mówi kolega wpływającą na portalach społecznościowych takich jak Instagram.

Czukeski mówi, że w Ameryce Południowej jednym z regionów, który najbardziej przykuł jego uwagę, była Wenezuela. „Myślałem o krajach takich jak Brazylia, ale doszedłem do wniosku, że najlepszą opcją jest tutaj, ponieważ istnieje interesująca rzeczywistość” - dodaje.

YouTuber nie tylko nagrał najcięższą częścią historii, ale nie miała czasu, aby podróżować przez Wenezuelę, aby pokazać swoją naturalną dobroć. Canaima i Los Roques są materiałem na ich blogi.

„W moim życiu byłem na bardzo dobrych plażach; na Filipinach niektóre z nich znajdują się, ale Los Roques to wyjątkowe miejsce i miałem bardzo dobre doświadczenie w tym miejscu ”, wyraża westchnienia. Ale nie tylko podkreśla Karaiby, także Caracas, miasto, które kataloguje jako „mocne”, ale nie waha się określić popularnym zwrotem: „Lub ją kochać, albo nienawidzić”, co stało się tak popularne wśród Caracas, setek Wenezuelczyków, a teraz Polaka, który lubi być w kraju.

http://www.el-nacional.com/noticias/entr...ela_276833

Nagranie:
http://www.el-nacional.com/videos/nacion...ela_123866
Tłumaczył Google.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed  nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu  rzeczy

“What warrior is it?”

“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”

.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wenezuela: Czołgi lekarstwem na brak mięsa i jaj. - przez Żarłak - 02.04.2019, 19:22

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości