Cytat:Zgłaszam przy okazji, że zachowanie Ziemowita jest skandaliczne - nie ma on prawa wypowiadać się w moim imieniu (np. na zadane pytanie o satelity) - tym bardziej, że zwykle przekręca wszystko o 180 stopni - nie wiem czy specjalnie czy z nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.Mam wytłumaczenie! Po pierwsze nikogo z was nie było kilka dni a chciałem odpowiedzieć nowemu, który nie udzielał się wcześniej. Po drugie tak tłumaczyliście działanie GPS czyli wypuszczanie sygnału z ziemi i odbijanie go od firnamentu. Po trzecie zażartowałem o reptilianach bo mam serdecznie dosyć waszego braku wiary w NASA. A po czwarte podobno mnie lubiłeś (chyba... może...), więc czemu się czepiasz, że wypowiadam się w waszym imieniu... czyli już podpadłem.
Jak obydwaj opuścicie wątek całkowicie to nie pozostanie nic innego jak wypowiadać się w waszym imieniu, bo przecież już was nie będzie (tylko sami kuloziemcy) i kto będzie bronił ziemi nie-kuli? No kurła kto? Nikt.
Cytat:Następuje po prostu naturalne obniżenie obrazu - tak jak następuje naturalne obniżenie obrazu statku na drugim slajdzie.Jeśli jest obniżenie obrazu po powstaje luka, którą trzeba wypełnić rozciągając inny kawałek obrazu. Czysta matematyka. Czyż nie?