U mnie w bloku, na piętrze pod moim mieszkaniem jest wynajmowane mieszkanie 3 pokojowe. Teraz od może 3 lat mieszka tam druga, kolejna rodzina wynajmujących z 2 bobasów. Na samym początku przez około 2 lata ci ludzie w różnych godzinach pomiędzy 22:00 -2:00 uprawiali głośny seks. Miało to miejsce prawie codziennie. To dosyć młodzi hamowaci ludzie. Mężczyzna porykiwał jak warchoł który się odpręża, a kobieta darła się piszcząco w tonie zachwytu, jeszcze jeszcze, oj-oj-oj ale silne doznanie.
To są raczej katolicy. A sąsiedzi w ogóle na to nie reagowali, chociaż większość sąsiadów na pewno chodzi do katolickiego kościoła.
Ja raczej nie lubię zgłaszać skarg na policję zwłaszcza jeśli nikt inny z sąsiadów nie podnosi tego tematu, ale dosyć mocno mi to przeszkadzało.
To są raczej katolicy. A sąsiedzi w ogóle na to nie reagowali, chociaż większość sąsiadów na pewno chodzi do katolickiego kościoła.
Ja raczej nie lubię zgłaszać skarg na policję zwłaszcza jeśli nikt inny z sąsiadów nie podnosi tego tematu, ale dosyć mocno mi to przeszkadzało.