Żarłak napisał(a):Battlecruiser napisał(a): Weź. Demonstracja to nie strajk
To nie wina inny, że w przeciwieństwie do PiS potrafią z różnymi grupami rozmawiać nie doprowadzając do strajku. PiS Przez ostatnie 3,5 roku w ogóle nie rozmawiał. Za to chętnie darli mordę.
Jak mogli rozmawiać jak Broniarz nie żądał 1600 na rękę, bo tyle wychodzi 1000 podstawy.
2. Dyskutowali za pomocą gazu łzawiącego i gumowych kul.
3. W zasadzie ten obraz jest ważki:
Widać wyraźnie, że celem Broniarza jest próba wywrócenia Kaczora, a nie jakieś podwyżki.lumberjack napisał(a):Poczytaj se wywód pani Koc. Sprzeciw wobec świni+ to wyprowadzanie Polski z Unii Europejskiej. Widać, kto chce wyrzucić Polskę z UE.DziadBorowy napisał(a): Ale kto by się martwił tym co za dwa lub trzy lata skoro teraz micha pełna. No nie ?
To jest mentalność krejzi piętnastki - baw się i szalej, nie myśl co dalej
---
A co do nauczycieli - wie ktoś może jak wyglądają zarobki w sektorze prywatnym? Ciekawym bardzo. Byłoby to też jakieś porównanie/punkt odniesienia.
---
W ogóle to ja to wszystko pierdzielę. Jak jest krowa+ i świnia+, to ja chcę 500 zł na każdą wiertarkę i 300 zł na każdą wkrętarkę. A co. Czemu rządzący podlizują się tylko rolnikom, a nie majstrom?Majstrów też dużo jest.
Redaktor Ziemkiewicz pasie swoje ego oglądając Mellera TVN 24bis a ja pasę moje czytając wasze wypowiedzi na forum.
Naszym celem jest LINIA. Bojowa linia!

Majstrów też dużo jest.