DziadBorowy napisał(a): Ciekawi mnie czy Ziemkiewicz pisze te brednie z potrzeby serca i faktycznie tak uważa, czy też ma z tego jakieś inne benefity. Jednym słowem czy jest pożytecznym idiotą czy idiotą opłacanym ?
Zapoznaj się z tym materiałem, który jest długi ale pozwala przeniknąc przez tajności Ziemkiewicza i poznać prawdę, która jest straszliwa.
Żarłak napisał(a): Cały czas nie dopuszczasz do świadomości faktu, że przez kilka lat dobrej zmiany wszarze z PiS nic dla nauczycieli nie zrobili, a wręcz dołożyli im obciążeń na garba. Różne inne środowiska dostają podwyżki. Przecież nauczyciela krew może zalewać, kiedy słyszy, że markety biją się o pracowników podwyższając im pensje, a jeden czy drugi pisowski kretyn wyjdzie i powie im, między słowami, że są ukrytą opcją zdradziecką, która chce zniszczyć przyszłość dzieci, Polski i przede wszystkim PiS.
Jakieś tam podwyżki dostali w styczniu, ale chcieli 1000 zł na łebka. A 30% z 1800 z hakiem to jest 600 zł. Tyle chcą teraz łącznie z tymi podwyżkami styczniowymi. Ja sobie wymysliłem nawoływania do obalenia Kaczora?
https://twitter.com/waldemarkowal/status...8470862849
Dosyć dobrej zmiany to co to jest za wezwanie?
Naszym celem jest LINIA. Bojowa linia!