Daenerys jest/będzie ciągle grana przez tą samą aktorkę? Czytałem niedawno artykuł, że jest po dwóch udarach.
Już pisałem kiedyś - to jest taka średniowieczno fantastyczna wersja "Mody na sukces" z fajnymi wstawkami mocno brutalnej przemocy i scenami w jakimś tam stopniu erotycznymi. Skoro zwykła Moda na sukces osiągnęła sukces na całym świecie, to tym bardziej oczywiste jest, że osiągnęła go również jej podrasowana wersja w postaci GoT.
Sofeicz napisał(a): Wciąż nie mogę zrozumieć fenomenu GoT.
Ani to głębokie, ani śmieszne, ani jakiekolwiek - ot taka ponura baja o władzy i dymaniu księżniczek okraszona latającymi smokami dla gimbazy (sorry jeżeli kogoś uraziłem).
Już pisałem kiedyś - to jest taka średniowieczno fantastyczna wersja "Mody na sukces" z fajnymi wstawkami mocno brutalnej przemocy i scenami w jakimś tam stopniu erotycznymi. Skoro zwykła Moda na sukces osiągnęła sukces na całym świecie, to tym bardziej oczywiste jest, że osiągnęła go również jej podrasowana wersja w postaci GoT.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać