cobras napisał(a):Typowe pierdolenie komunisty widzę. "Rozmawiałem z prawnikami" to jest tekst na poziomie "zapłakanej kuzynki co ze szkoły wróciła". Kompletnie niewiarygodny. Gdyby faktycznie rozmawiał z prawnikami potrafiłby rzucić jakimiś szczegółami: konkretnie kogo, za co i na jakiej podstawie chce pozwać, a tu szczegółów brak to i historyjka niewiarygodna, bo to tani straszak.Cytat:Typowe pierdolenie na zasadzie "a tata koleżanki kuzynki szwagra trzeciej wody po kisielu powiedział".
No ta, typowe wyparcie widzęWeź już skończ się ośmieszać, bo próbujesz się kolejny raz do mnie przypierdolić, nie wychodzi, więc szukasz durnych wymówek
Koleś wprost mówi, że konsultował sprawę ze swoimi prawnikami, a ty wyjeżdżasz tu z takim durnym tekstem.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd

Weź już skończ się ośmieszać, bo próbujesz się kolejny raz do mnie przypierdolić, nie wychodzi, więc szukasz durnych wymówek