cobras napisał(a):Cytat:Typowe pierdolenie komunisty widzę. "Rozmawiałem z prawnikami" to jest tekst na poziomie "zapłakanej kuzynki co ze szkoły wróciła". Kompletnie niewiarygodny. Gdyby faktycznie rozmawiał z prawnikami potrafiłby rzucić jakimiś szczegółami: konkretnie kogo, za co i na jakiej podstawie chce pozwać, a tu szczegółów brak to i historyjka niewiarygodna, bo to tani straszak.
Niewiarygodny biznesmen - milioner? No kto by pomyślałŻe też niewidzialna ręka rynku jeszcze go za to nie skarciła :<
Typowe dla komunisty... Mówię, że wyświechtany jak idee Marksa tekst pt.: "rozmawiałem z prawnikami" jest niewiarygodny, a ten mi wmawia, że wypowiadałem się jakkolwiek o osobie samego Misztala czy o Misztalu jako biznesmenie. Jak ktoś powie, że większość komunistów to pedały, to też uwierzysz?
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd

Że też niewidzialna ręka rynku jeszcze go za to nie skarciła :<