pilaster napisał(a): I dokładnie tak samo jak we wszystkich poprzednich przypadkach, klimatyści okazali się całkowicie niezdolni do merytorycznej dyskusji nad dogmatami swojej religii.Przypomnijmy że zdaniem kapłana sekty denialistów owi "klimatyści" to trzy strony internetowe, którzy tworzą potężny przemysł medialno-propagandowy, polityczne i finansowe lobby które z niejasnych powodów chce doprowadzić do eksterminacja 90% ludzkiej populacji, oraz ograniczyć konsumpcję pozostałych przy życiu 90%, co doprowadzi ich do skrajnej nędzy! Tylko tych "klimatystów" żadne ograniczenia dotyczyć nie będą!
Pytałem kilkakrotnie skąd wziąłeś te idiotyczne twierdzenia. Niestety kolego, okazałeś się całkowicie niezdolny do merytorycznej dyskusji nad dogmatami swojej religii

PS. Nie czytałem tekstu o którym mówisz, nie znam prof. Malinowskiego, ale jeśli profesor fizyki twierdzi co innego niż jakiś egotyczny amator i samozwańczy znawca wszechdziedzin nauki, to wybacz, ale coś mi się wydaje, że profesor fizyki ma świeższe dane...