pilaster napisał(a):W żadnym z 500 postów nie dyskutowałem z nieobecnymi.Vanat napisał(a): Bo to jest miejsce do dyskusji o ateizmie.zatem pytanie. Ile z ponad 500 postów Vanata było poświęconych ateizmowi?
Ty to robisz cały czas.
Teraz dyskutujesz z Malinowskim. Dlaczego nie napiszesz do niego na "nauce o klimacie"? Wtedy miałby okazję ci odpowiedzieć. Tu nie ma takiej szansy. No ale przecież o to własnie ci chodzi. Przecież nawet jak dyskutujesz ze mną, to nie dyskutujesz ze mną, tylko z jakimiś "klimatystami", zawsze przypisujesz mi poglądy, które twoim zdaniem owi "klimatyści" wyrażają.
No a już zupełnie nie wymagałem by obecni na forum dyskutanci, odpowiadali mi na szczegółowe pytania dotyczące dziedzin, na których się nie znają, a ich milczenia nie uznawałem za dowód mojej racji.
Czy kiedykolwiek moje liczne zarzuty co do twojej pseudonaukowej twórczości wyrażałem poza twoją wiedzą? Czy kiedykolwiek pisałem coś o tobie w taki sposób, byś nie mógł wyjaśnić o co ci chodziło?
Ogarnij się kolego, bo komiczny jesteś.
A tymczasem wróćmy do twojego tekstu, którego dotyczy ten wątek, czyli odpowiedz wreszcie jakim to cudem profesor Malinowski stworzył potężnegy przemysł medialno-propagandowy oraz polityczne i finansowe lobby które chce doprowadzić do eksterminacja 90% ludzkiej populacji, oraz ograniczyć konsumpcję pozostałych przy życiu 90%, co doprowadzi ich do skrajnej nędzy! Ale tak, że prof Malinowskiego żadne ograniczenia dotyczyć nie będą!