znaLezczyni napisał(a): Maciej1
Cytat:PS. Oczywiście to wszystko co powyżej jest napisane do Ciebie przy założeniu Twej dobrej woli, w którą jednak nie wierzę. Uporczywe domaganie się "zakneblowania" demaskuje Cię i ujawnia o co Ci chodzi tak naprawdę, to jest że o to: o zamilczenie wątku. Poznajesz bowiem, że coraz większa liczba ludzi się obudzi dzięki temu co przeczyta w tym wątku [Najbardziej boli Cie liczba odsłon i liczba odwiedzających "gości". Jakby była mała- w ogóle by Cie nie ruszało]. A ponieważ wprost nie możesz krzyknąć "zakneblujcie" to wyrażasz to w inny sposób (np. "troską o poziom tego forum"). Tacy jak Ty nigdy przecież wprost nie wypowiadają tego o co im chodzi, lecz ukrywają prawdziwe własne intencje i zamiary.
Ja pierniczę.
To się nazywa mieć misję.
P.S. Wśród tych odwiedzających wątek jestem ja. Jakoś mnie twoja prawda jeszcze nie oświeciła.
Na początku podziwiałam cierpliwość twoich rozmówców, teraz jest już po prostu nudno.
1. Żaden człowiek- nie jest "wszystkimi ludźmi". To co się Tobie (nie) stało- to się Tobie (nie) stało.
2. Nie mówiłem o rozmówcach. Tylko ogólnie o czytających wątek.
3. Jeśli watek Cię "nudzi" to po cholerę w niego wchodzisz ? Normalny człowiek nie zagląda tam gdzie jest nudno. Ty jesteś nienormalna ?